Вторник, 11 Oct 2022
            
Горна Оряховица Други

Четвъртокласничката на СУ „Вичо Грънчаров” Кристина Енчева спечели сребърен медал от финалното състезание на „Математика без граници”

  11.07.2022 15:10
Четвъртокласничката на СУ „Вичо Грънчаров” Кристина Енчева спечели сребърен медал от финалното състезание на „Математика без граници”

Трима ученици от СУ „Вичо Грънчаров“ се класираха за финалното състезание на 9-тия турнир „Математика без граници“ - Кристина Енчева от IV „а“ клас с класен ръководител Ваня Недкова, Ивона Русева и Денислава Бочукова от III „б“ клас с класен ръководител Даниела Велчева.

Състезанието се проведе от 2 до 5 юли в Несебър. В него участваха над 1000 ученици от 1 до 12 клас от България, Азербайджан, Естония, Казахстан, Малта, Румъния, Сърбия, Украйна и Узбекистан.

Кристина Енчева демонстрира отлични математически умения и заслужено стана носител на единствения в област Велико Търново сребърен медал във възрастовата група на четвъртокласниците. Това е и най-високото постижение от представител на областта в тази група. За Криси среброто е пореден медал от финален кръг.

Единствените участници от групата на третокласниците в област Велико Търново - Ивона Русева и Денислава Бочукова също показаха отлични познания в областта на математиката.

Гордеем се с постиженията на нашите ученици, които за пореден път доказват отлични знания и са сред най-добрите математици в България. Поздравления, мили деца, за труда, упоритостта и любовта към науката. Пожелания за весела ваканция и още много бъдещи успехи, продължавайте да ни радвате, пожелават от СУ „Вичо Грънчаров” на своите математически таланти.

 


Ключови думи
Кристина Енчева Математика без граници СУ "Вичо Грънчаров"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати