Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Ученици от СУ „Вичо Грънчаров с награди за компютърни рисунки

  20.05.2022 10:00
Ученици от СУ „Вичо Грънчаров с награди за компютърни рисунки

Александра Светлозарова Йорданова от VI „в“ клас на СУ „Вичо Грънчаров” е със златен медал в категория „Колаж” и с бронзов медал в категория „Рисунка” в V група (13-14 години) от Тринадесети международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници” – Хасково 2022. Кристияна Станимирова Димитрова от IV „б“ клас е със сребърен медал в категория „Рисунка” в ІІІ група (8 - 10 години).

Конкурсът е организиран от Община Хасково, Фондация Еврика, ОНЧ „Заря-1858” и Компютърна школа „Вале” - Хасково и с подкрепата на Еврокомисаря по иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Мария Габриел.

Александра участва и в VII Национален конкурс за дигитална графика и живопис „Моята България“, където има поощрителна награда във втора възрастова група (13-15 г.). Антония Ангелова Бончева, Виктория Петева Стефанова, Кристияна Станимирова Димитрова от IV „б“ клас и Васил Валериев Димитров от VI „в“ са с грамоти за участие в конкурса и съпътстващата изложба. Конкурсът за рисунка – дигитална живопис и графика  „Моята България“ се организира от Младежки център – Добрич с подкрепата на Община град Добрич.

Учениците са членове на група за занимания по интереси Клуб „Цветна магия“ в СУ „Вичо Грънчаров“ с ръководител Пепа Хаджитодорова.


Ключови думи
СУ "Вичо Грънчаров" Пепа Хаджитодорова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати