Петък, 05 Авг 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Девойките на ВК „Импулс” спечелиха турнира „Нощ на волейбола” в СУ „Вичо Грънчаров”

  05.05.2022 10:36
Девойките на ВК „Импулс” спечелиха турнира „Нощ на волейбола” в СУ „Вичо Грънчаров”

Спортен празник, продължил до тъмно, събра горнооряховските приятели на волейбола в СУ „Вичо Грънчаров”. Турнирът „Нощ на волейбола” се организира за втори път. Първото му издание беше през 2019 г. в навечерието на празника на училището. След това ковид пандемията наложи двегодишна пауза, но пък втория турнир привлече десетки фенове на играта. Участваха отбори на ПГЕЕ „Ломоносов”, СУ „Георги Измирлиев”, ПГЛПИ „Атанас Буров”, ПГХТ „Проф. д-р Асен Златаров”, приятели на волейбола, събрали се в отбор „Непобедимите”, както и няколко отбора от бивши и настоящи ученици на СУ „Вичо Грънчаров”. Турнирът се организира със съдействието на ВК „Импулс”, който също участва с отбор. Специален гост беше зам. кметът Григор Минков.

До финала стигнаха девойките на „Импулс”, голяма част от които са ученички на СУ „Вичо Грънчаров” и „Неподимите”. След завързан и много оспорван мач купата все пак спечелиха момичетата.

Това е една мечта на Катедра „Физическо възпитание и спорт” в нашето училище, превърнала се в реалност и традиция в празничните дни на СУ „Вичо Грънчаров”. Беше чудесно. Турнирът премина в дух на приятелство и феърплей и се превърна в спортен празник. Благодарим на всички колеги и млади спортисти, коментира Еленка Йотова от името на организаторите.


Ключови думи
СУ "Вичо Грънчаров" Нощ на волейбола
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати