Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” загуби от „Лудогорец II” с 1:3, юношите биха в „Гнездото на орлите”

  05.02.2022 16:53
„Локо” загуби от „Лудогорец II” с 1:3, юношите биха в „Гнездото на орлите”

„Локомотив” загуби с 1:3 контролата си с „Лудогорец II”, изиграна в комплекса на шампионите „Гнездото на орлите” в Разград.

Домакините, които са на пето място във временното класиране на Втора лига, поведоха с гол на Владислав Найденов в 10-та минута. Малко преди края на първото полувреме Йоан Йорданов удвои преднината на „орлите”.

В 65-та минута „Локомотив” намали с гол на Кристиян Райчев, който се завърна при железничарите след престой в дубъла на „Лудогорец”.

Крайният резултат 3:1 оформи Валентин Цветанов в 80-та минута.

„Локомотив” започна с Иван Петров, Мартин Минчев, Денислав Николов, Ивайло Велчев, Андрей Петров, Александър Узунов, Красимир Гавазов, Димитър Байдаков, Кристиян Райчев, Тодор Бакърджиев, Стефан Неделчев.

"Проверка, в която играхме с водещ отбор от Втора лига, играещ бърз и агресивен футбол. През първото полувреме отстъпвахме в единоборствата и това доведе до двете попадения в нашата врата. Имахме и няколко хубави атаки. През второто полувреме контролирахме повече топката и изравнихме играта. Такива мачове са полезни за нас.", каза старши треньорът Светлин Иванов.

"Получи се добра контрола. Ние знаем силните и слабите си страни. Очаквам от хората, които отскоро се готвят с тима, по-бързо да свикнат с новите изисквания и нивото във Втора лига", каза след края на двубоя старши треньорът Тодор Живондов.

Преди мъжете, отново на един от терените в „Гнездото на орлите”, играха и юношески отбори на двата клуба. Гостите от Горна Оряховица с отбора на юноши старша възраст спечелиха с 2:1 срещу отбора U16 на домакините.

Утре „Локо” ще играе с „Черноломец” (Попово). Мачът е от 13:30 часа на терена в Долна Оряховица.

Сн. ludogorets.com


Ключови думи
"Локомотив" "Лудогорец" контрола
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати