Събота, 08 Яну 2022
            
Горна Оряховица Спорт

В празник на детския футбол се превърна кръгът от Футбол 5 в Горна Оряховица

  08.10.2021 13:45
В празник на детския футбол се превърна кръгът от Футбол 5 в Горна Оряховица

Отлична организация, създадена от клуба, ОП „Спортни имоти” и Общината направи поредния кръг от първенството на Футбол 5 истински празник за малките футболисти. Ръководството на „Локомотив” беше приготвило подаръци за всички над 200 деца, благодарение на фирмите спонсори  „Olympus” и „Rice up”. Фото и видео репортери, много усмивки и добро настроение белязаха събитието. Гост на проявата беше Георги Трендафилов - председател на Зонален съвет към БФС Габрово.

Домакините се зарадваха и от изявите на малките „локомотивци”. „Локо” изнесе футболна лекция на обединения отбор на „Етър” и „Болярчета”.

Родените през 2013 година деца са селектирани от детските градини в града и трета година са заедно. Положеният труд дава резултати и младите надежди вървят уверено и стремглаво напред в развитието си. 14 гола във вратата на съперника, отборна и комбинативна игра, разнообразен арсенал от заучени и тренирани комбинации са само част от видяното на стадион „Локомотив”. Отборът и дисциплината са преди всичко, а тренировъчният процес е задължителен. Младите „локомотивци” спечелиха летните турнири „Дряново къп” и „Купата на Трявна”. Записаха запомнящи се победи над „Левски” (София) и всяват респект в областта. Отборът се води от Владимир Русев, а умело му помага и младият футболист на „Локо” Тодор Бакърджиев.

„Локо” бе представен и от втори отбор, воден от Тодор Баланов. При родените 2014 правим първи стъпки - старанието и устремът са водещи, а израстването и резултатите няма да закъснеят. Интересът към школата е огромен и се стараем да приемем всяко дете като му дадем добър начален футболен старт, коментираха от щаба на „Локомотив”.


Ключови думи
"Локомотив" Футбол 5
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати