Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” и „Севлиево” пак не успяха да се победят

  21.08.2021 20:38
„Локомотив” и „Севлиево” пак не успяха да се победят

При равенство 1:1 завърши дербито от третия кръг на Трета Северозападна лига между ФК „Севлиево” и горнооряховския „Локомотив”. Двата отбора бяха сред четирите, които имаха по две победи в първите два кръга. „Локомотив” обаче водеше в класирането, тъй като вкара по 5 гола в двата си мача и изпреварва всички с голова разлика.

В гостуването на обновения стадион „Раковски” в Севлиево обаче горнооряховчани успя да отбележат само едно попадение от дузпа, реализирана в 70-та минута от Георги Колев. Водените от Ферарио Спасов домакини изравниха десетина минути по-късно отново при изпълнение от бялата точка. При този резултат завърши и мачът. Само месец по-рано двата отбора не успяха да се победят и в атрактивна контролна среща, завършила 3:3.

Все още няма информация как са завършили преките конкуренти на „Локо” в челото на таблицата. Другите два отбора с пълен актив от точки досега – „Бдин” (Видин) и „Вихър” (Славяново) гостуват съответно на „Павликени” и „Янтра” (Полски Тръмбеш).

От вече завършилите срещи се откроява драмата между „Дреновец” и „Левски”, приключила при 4:6. „Спартак” (Плевен) взе победа като гост на „Академик” в Свищов, а „Пещера” (Галата) си спечели домакинството на „Локомотив” (Мездра) с 2:1. Дублиращият отбор на „Етър” загуби гостуването си в Дряново на местния „Локомотив” с 2:4.

сн. ОФК "Локомотив"


Ключови думи
"Локомотив" ФК "Севлиево" Трета Северозападна група
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати