Вторник, 17 Май 2022
            
Велико Търново Общество

Трима военнослужещи в НВУ „Васил Левски“ бяха повишени в звание

  18.01.2022 11:42
Трима военнослужещи в НВУ „Васил Левски“ бяха повишени в звание

Трима военнослужещи в Националния военен университет „Васил Левски“ бяха повишени във военно звание. Те получиха новите си пагони от началника на Военния университет бриг. генерал Иван Маламов.

Вече полковник е доц. д-р Павлин Глушков, временно изпълняващ длъжността заместник-началник по логистиката. Повишени в звание „подполковник“ са и Лазар Лазаров - доцент в катедра „Специализирана подготовка“, и Николай Пъдарев - гл. ас. в катедра „Защита на населението и инфраструктурата“ във факултет „Общовойскови“.

Двама военнослужещи и двама цивилни служители бяха наградени за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения, проявен професионализъм и принос в развитието и усъвършенстването на военнообразователната система и в научните изследвания в интерес на отбраната. Зам.-началникът на Националния военен университет полк. Евгени Пенчев получи сувенирен пистолет ТТ, а полк. Павлин Глушков - сувенирен нож Манлихер. Д-р Георги Баев, който е главен асистент в катедра „Национална и регионална сигурност“, беше отличен с грамота. Благодарствен адрес от ректора на Академията на МВР беше връчен на проф. Стойко Стойков./ сн. НВУ "В. Левски"


Ключови думи
НВУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати