Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

Във ВТУ откриха зала за иновации в обучението

  29.11.2021 12:09
Във ВТУ откриха зала за иновации в обучението

Днес ректорът на Великотърновския университет проф. д-р Христо Бонджолов и Христина Сабриева, HR мениджър във „Фантастик сървисес“ ООД, откриха обновената аудитория №3, оборудвана по проект „Обособяване на мултифункционална зала за иновации в обучението“.

Залата ще бъде използвана за тестване на иновативни образователни продукти, ориентирани към студенти, докторанти, провеждане на електронни изпити за кандидат-студенти, семинари и конференции.

„Още веднъж искам да благодаря на всички, които се трудиха това откриване да стане факт. Благодаря и на „Фантастик сървисес“, с които повече от пет години успешно си партнираме по различни проекти. Това е осмата зала, която откриваме с тях, като се надяваме ползотворното ни сътрудничество да продължи и занапред“, каза при откриването ректорът проф. Хр. Бонджолов.

„Фантастик сървисес“ е международен бранд в сферата на услугите. Компанията оперира на 3 континента с офиси във Варна и Велико Търново, в които работят над 600 служители./ сн. ВТУ "Св. св. Кирил и Методий"


Ключови думи
ВТУ иновации в обучението
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати