Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Започна асфалтирането на „Македония”

  10.11.2021 15:29
Започна асфалтирането на „Македония”

Започна подготовка за асфалтиране на западната част на „Македония”, като в същото време се изкърпват и дупки в източната част на улицата, която всъщност носи гръмкото название булевард, защото е разцепена от градското дере. Това е вторият етап от основния ремонт на част от улицата, прославила се с поредица от подписки и искания за реконструкция. При първия етап на ремонта беше подменен водопроводът от Автомивката под Ветеринарната служба до кръстовището с „Александър Стамболийски” до покрития пазар. Днес екип на „Пътни строежи – Велико Търново” започна подготовка за финалната част от ремонта – преасфалтирането. Първо се сваля нивото на улицата, за да не се пълнят мазите на околните блокове, а след това ще се положи и новата настилка. Ако времето остане благосклонно, ремонтът трябва да приключи до края на седмицата.

Междувременно „Пътни строежи” приключиха преасфалтирането на „Кирил и Методий” и подготвят ремонта на „Оборище”. Заедно с това се изкърпват дупки по източната част на „Македония”, „Родопи” и други градски улици.

Уличните ремонти, които текат в момента, са финансирани с министерско постановление, отпуснало допълнително 1,5 милиона лева за инфраструктура в Горна Оряховица.


Ключови думи
ремонт Македония
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати