Неделя, 02 Oct 2022
            
Горна Оряховица Други

Близо 30 улици в Горна Оряховица и селищата на общината са основно ремонтирани

  10.12.2021 09:47
Близо 30 улици в Горна Оряховица и селищата на общината са основно ремонтирани

На близо 30 улици в Горна Оряховица и населените места от общината са направени основни ремонти. Възстановена е изцяло пътната настилка.
В Горна Оряховица са преасфалтирани улиците „Оборище“, „Георги Бошнаков“ и „Добро поле“, както и ул. „Кирил и Методий“ в участъка от ул. „Люлин“ до ул. „Братя Бендереви“, ул. „Македония“ между ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Пирот“ и ул. „Никола Петров“ под северния вход на Гимназията. Подменен е водопроводът по ул. „Македония“ и „Никола Петров“ в ремонтираните участъци, както и по ул. „Добро поле“. Преди зимния сезон са рехабилитирани и компрометирани участъци от пътната настилка по улиците „Братя Бендереви“, „Родопи“, „Младост“, „Христо Смирненски“, „Панайот Цвекив“, „Козлодуй“, „Георги Измирлиев“, „Елена Грънчарова“, „Климент Охридски“, „Черни връх“ и др. Рехабилитиран е и участъкът водещ към филиала на Спешна помощ в МБАЛ „Св. Иван Рилски“.
В Долна Оряховица на ул. „Възраждане“ е направен основен ремонт, а текущо е ремонтирана ул. „Любен Каравелов“. В Първомайци основни ремонти са направени по улиците „Цар Асен“, „Люлин“ и „Цар Самуил“, рехабилитирана е ул. „Околчица“.Основно ремонтирани в Драганово са улиците „Хан Аспарух“ и „Хан Крум“, а в Поликраище – ул. „Йорданка Чантова“ и „Любен Каравелов“. Текущ ремонт е направен на ул. „Искър“.
В Правда основни ремонти има на улиците „Шипка“, „Раховец“ и „Христо Ботев“, във Върбица – на ул. „Пролет“, а в Паисий на улицата към гробищния парк. В Янтра основно е ремонтирана ул. „Цанко Церковски“, а по ул. „Сидер войвода“ е направен текущ ремонт. Основен ремонт е направен и на ул. „Павльов геран“ в Стрелец, на ул. „Балканджи Йово“ в Писарево и на ул. „Мелник“ в Крушето. Ремонтирани са и ул. „Иван Рилски“ в Горски горен Тръмбеш и улиците „Ивайло“ и „Иван Станев“ в Горски долен Тръмбеш.


Ключови думи
ремонт улици Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати