Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

Абсолвентите от два випуска на ВТУ получиха дипломите си

  16.07.2021 13:45
Абсолвентите от два випуска на ВТУ получиха дипломите си

В Ректората на Великотърновския университет се състоя тържествена церемония по официално връчване на дипломите на абсолвентите от Випуск 2020 и Випуск 2021 на Юридическия факултет.

Церемонията откри проф. д.ю.н. Георги Митов, декан на Юридическия факултет, а приветства към новите висшисти на Великотърновския университет отправи ректорът д-р Христо Бонджолов.

„Уважаеми абсолвенти, уважаеми колеги, уважаеми гости, родители и приятели, днес е един хубав ден за всички, които ще получат своите дипломи и ще получат своя хубав старт в живота. Ден изпълнен с много надежди, но трябва да знаете, че всяко едно следващо стъпало започва с благодарност към тези, които са Ви помогнали – вашите родители. Ще Ви помоля да ги аплодирате. За всеки един от вас ще съдят по делата му – когато направите нещо добро, ще кажат, че го прави човек, който е завършил Великотърновския университет, когато направите нещо лошо, ще кажат същото. Университетът ще бъде зад вас, така както беше през тази страшна година и тази страшна пандемия, през която преминахме. Бъдете горди и казвайте, че сте завършили Великотърновския университет! Пазете правото и бъдете на страната на справедливостта. На добър час!“, каза в приветствието към абсолвентите си проф. Христо Бонджолов.

Гости на тържествената церемония бяха проф. д.н. Борис Велчев, председател на Конституционния съд на Р България; Веселин Тодоров, изпълнителен директор на издателство Сиела, представители на държавни институции.

Днес своите дипломи за завършено образование получиха 80 абсолвенти, а с грамоти бяха отличени 19 младежи. Издателство Сиела подари едногодишен абонамент за техните услуги на всеки един отличник.


Ключови думи
ВТУ абсолвенти
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати