Понеделник, 26 Сеп 2022
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Доц. Милен Михов: Гласувах за България, която не подменя историята и достойнството си

  11.07.2021 12:53
Доц. Милен Михов: Гласувах за България, която не подменя историята и достойнството си

Доц. д-р Милен Михов упражни своето право на вот в ОУ „П. Р. Славейков” във Велико Търново.

Гласувах за една България, в която политиците няма да ходят в Истанбул, за да решават нашите съдбини, за едно българско семейство, което се състои от майка и баща, за българско училище, в което децата ще рецитират „Аз съм българче”, за българска национална армия, която ще бъде силата, пазеща нашите граници. За държава, която ще се грижи за образованото семейство и родителство, за децата и за родителите, които работят и плащат данъци.

Гласувам за такава България, защото смятам, че традициите, завещани от възрожденците, трябва да бъдат спазвани. За България, силна на Балканите, която спира лъжата на македонизма и не подменя собствената си история и достойнство.

Очаквам да се възобнови диалогът и помирението на политическите сили в името на България, съставяне на стабилно и отговорно правителство със силна опозиция и решаване на конкретните въпроси на страната, свързани със скъпотията и инфлацията, доходите на хората, грижата за икономиката и преодоляване на последиците от кризата. Това зависи от всички и отговорността е на всички, които претендират за народното доверие.

Избирателната активност показва доверието към политиците, ако днес сме свидетели на ниска активност, това означава, че онези, които диктуваха обстоятелствата в 45-ото НС, са загубили част от доверието на хората. Всеки глас е глас за едно силно управление и легитимен вот и в крайна сметка – за една силна България, каза още доц. Михов.

 


Ключови думи
доц. Милен Михов Българските патриоти
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати