Вторник, 27 Сеп 2022
            
Избори 14 ноември 2021

Доц. Милен Михов: Гласувах за силна България и за нормалност в политиката

  14.11.2021 11:55
Доц. Милен Михов: Гласувах за силна България и за нормалност в политиката

Гласувах за силна България и за нормалност в политиката. Гласувах за възраждане на българската икономика, за самостоятелна външна политика. Гласувах за силно управление, което защитава българските национални интереси. Гласувах за реалните проблеми на хората, за отговорно управление и България, която следва своя път в Европа, устоява интересите на целия български народ. Гласувах за всички онези българи, които честно и почтено работят, творят и живеят в нашата страна с надеждата за едно добро бъдеще.

Това каза доц. Милен Михов, кандидат за президент от ВМРО и водач на листата във Велико Търново.

В продължение на месец обиколих всички краища на България и видях много хора отчаяни и притеснени. Виждаме развитието на пандемията, която покосява стотици на ден. Това несъмнено ще окаже влияние върху избирателната активност, но все пак колкото повече хора упражнят правото си на глас, толкова по-легитимен ще бъде изборът и аз апелирам всеки български гражданин да упражни своето право, защото само така могат да се променят нещата.

Началният екран на машината създава подвеждащо впечатление и още веднъж бих искал да кажа на хората внимателно да избират полетата, в които ще гласуват, защото няма връщане. ЦИК показа как могат да се объркат избори, за съжаление това несъмнено ще окаже влияние, каза още доц. Михов.


Ключови думи
доц. Милен Михов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати