Вторник, 04 Яну 2022
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Българските патриоти с автошествие срещу скока на енергийните носители

  08.07.2021 14:19
Българските патриоти с автошествие срещу скока на енергийните носители

С автошествие в знак на протест срещу увеличението на цените на енергийните носители завършиха кампанията си от Коалиция „Българските патриоти” във Велико Търново. Точно 16 автомобила, колкото е номерът на бюлетината им за предстоящите избори, преминаха през целия град. Сред тях имаше хора от трите коалиционни партньори - ВМРО, НФСБ и “Воля”. Шествието от автомобили започна от кв. “Бузлуджа”, премина през бул. “Никола Габровски”, през централните улици на В. Търново и завърши пред Царевец.

“Убиват ни с тока, водата и парното!”, „Монополите вън!“, „КЕВР, спрете с терора!“ пишеше на стикерите върху автомобилите.
“Днешният протест е фактически и формално край на кампанията на Българските патриоти. Приключваме я с протест срещу скоковото увеличаване на енергийните носители, а за Велико Търново – незапомнено увеличение на парното с над 23 процента. Протест, който трябва да покаже на управляващите, че Българските патриоти и ВМРО няма да спрат да защитават потребителите от диктата на монополите, че КЕВР не може да бъде обслужваща организация на монополите и че доходите на хората ще продължат да бъдат нашата основна задача”, коментира доц. д-р Милен Михов – водач на листата на Българските патриоти за 4 МИР Велико Търново.
“Автопротестът и шествието бяха символични, нямахме за цел да блокираме движението на В. Търново, което страда от недобра организация. Целта ни е да демонстрираме нашата последователност в защита на потребителите, на българските граждани, на техните доходи и права. Уверени сме, че на 11 юли с №16 Българските патриоти ще получат доверието на хората, за да бъдат силата, която брани националния интерес и интересите на гражданите”, заяви доц. Милен Михов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Българските патриоти шествие
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати