Четвъртък, 23 Сеп 2021
            
Велико Търново ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Кандидатът на ВМРО Йордан Грозданов представи първата си книга

  19.06.2021 12:36
Кандидатът на ВМРО Йордан Грозданов представи първата си книга

Йордан Грозданов от ВМРО, кандидат за народен представител в листата на Коалиция „Българските патриоти“ представи официално първата си книга „Искаш – успяваш. Пътеводител на духа“. „Дневникът на сбъднати мечти“, каквото е второто подзаглавие на пътеписа, е издаден със спомоществувателството на парламентарната група на ВМРО в 44-то Обикновено народно събрание и с личната подкрепа на доц. д-р Милен Михов.
Йордан Грозданов е бивш заместник-кмет на Община Велико Търново, но все още е активен пътешественик, алпинист, планинар и спортист. Той представи книгата си в Център за интерпретация на културното наследство на крепостта Трапезица пред пълна зала с приятели и съмишленици, а специално на събитието присъства и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който поздрави автора и му пожела да не спира да покорява нови върхове. Водещ на събитието бе Калин Василев, основател на сдружение ТърновоRUNS, една от най-активните организации за здравословен начин на живот.
За мен е важно да направим мост между поколенията, мост във времето между добрите стари алпинисти и планинари, през мен, като средно поколение и Калин, като представител на младото поколение. Важно е хората да знаят какво искат и да не спират да работят, за да го постигнат. Не всеки успява, защото няма точна формула и рецепта за успех. Всеки сам намира своя път, когато знае какво иска и как да го постигне, правейки правилните стъпки. Много е важен духът. Човек често изпада в трудни ситуации, но ако човек съумее да запази духа си жив и буден, препятствията са преодолими. Всичко е въпрос на учене и самоизграждане във времето, каза Данчо Грозданов.

 


Ключови думи
Българските патриоти Йордан Грозданов ВМРО
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати