Вторник, 28 Дек 2021
            
Велико Търново Политика

ВМРО поведе листата на „Българските патриоти“ в област Велико Търново

  07.06.2021 16:22
ВМРО поведе листата на „Българските патриоти“ в област Велико Търново

С пълна листа отива на предсрочните парламентарни избори на 11 юли Коалиция „Българските патриоти“, в която влизат ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ, в област Велико Търново. Днес документи за регистрация в Районната избирателна комисия подадоха водачът на листата доц. Милен Михов от ВМРО и лидерът на ВОЛЯ в областта Ели Нешева.

Различното в сравнение с 4 април са две важни неща, които се надявам да се случат за добро. Това е коалиция на хората, а не на лидерите. Коалиция с цел не някой от партийните босове да седне в депутатското място или в министерското кресло, а обединение на българските патриоти. Второто важно е, че виждаме в това обединение един дъгосрочен проект. Не само за тези избори и не само за това Народно събрание. Защото видяхме колко много са доволни хората на Ердоган от онова, което направиха политическите партии в 45-то Народно събрание, отваряйки вратите за гласуване в Турция, коментира доц. Михов.

Коалицията се явява с пълна листа от 16 кандидати. Местата са разпределени съгласно коалиционното споразумение според тежестта и влиянието на партньорите в страната. Това и определя водещото място на ВМРО в листата за Велико Търново. След доц. Михов е представителят на ВОЛЯ Антон Стоев, който водеше листата им на миналите избори. На трето място е бившият кмет на Златарица Пенчо Чанев, следва представител на НФСб и т. н.

Резултатът на нашите партньори е много добър и се надяваме това да привлече още избиратели към нас. Вотът от 4 април показва широка подкрепа за ВМРО и явилите се тогава в коалиция ВОЛЯ и НФСБ. Тези хора нямат основание да бъдат разочаровани от нашето поведение, напротив. Обединението ще акумулира и допълнително. В страната имахме общо близо 180 хил. гласа. В област Велико Търново сумарният ни резултат е 6500 гласа, което ни превръща в сигурни участници в следващото Народно събрание. Но по-голямата гаранция е увуреността на хората, че това обединение е на българските патриоти, а не на политическите лидери, каза още доц. Милен Михов.

Ето кандидатите, които коалицията издига:

1. Милен Василев Михов – ВМРО – Велико Търново

2. Антон Василев Стоев – ПП ВОЛЯ - Варна

3. Пенчо Василев Чанев – ВМРО - Златарица

4. Тервел Димитров Марчев – НФСБ - София

5. Христо Венелинов Беремски – ВМРО – Горна Оряховица

6. Севим Сабриева Азизова – ПП ВОЛЯ – Велико Търново

7. Юлия Илиева Тонкова – ВМРО – Велико Търново

8. Тодор Генчев Тодоров – НФСБ – Павликени

9. Пламен Стефанов Борисов – ВМРО – с. Овча могила

10. Мирослав Николов Гълъбов – ВМРО – Велико Търново

11. Веселин Маргаритов Марчев – ПП ВОЛЯ – Велико Търново

12. Веско Костадинов Лазаров – НФСБ – Елена

13. Ивета Стоянова Кабакчиева – ВМРО – Велико Търново

14. Йордан Тодоров Грозданов – ВМРО – Велико Търново

15. Петър Стоянов Зангов – ВМРО – Лясковец

16. Евгени Петков Коев – ВМРО – Велико Търново

 

Биляна МИЛЧЕВА


Ключови думи
Българските патриоти доц. Милен Михов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати