Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Лятна академия открива СУ „Георги Измирлиев” за своите ученици

  01.06.2021 11:31
Лятна академия открива СУ „Георги Измирлиев” за своите ученици

Лятна академия откриват в СУ „Георги Измирлиев” за допълнителни занимания по учебните предмети и занимания по интереси. Какво предлага всеки клас и какви са възможностите за избор може да види всеки в специално подготвената електронна книга, достъпна на сайта на училището и страницата му във Фейсбук.

За най-малките ученици от 1 до 3 клас Лятната академия започва още на 1 юни с празника на детето. Някои ще го прекарат с игри на открито, други ще бъдат на екскурзия. Заниманията по интереси за четвъртокласниците започват след външното оценяване и за тях също всеки класен ръководител е подготвил най-разнообразни начини за приятно и полезно запълване на свободното време през лятото.

И докато за малките юни ще премине в повече игри и забавления, учениците от прогимназиалния етап ще продължат да наблягат на основните учебни предмети.

От 7 юни обаче започват да работят различни групи по интереси. Всяка сутрин ще има възможности за спорт. Соня Георгиева от балет „Грация” ще ръководи групи за гимнастика, зумба, аеробика, танци от 8:30 до 9 часа в училищния двор. Седмица по-късно ще се присъедини и Мариета Чолакова с група по народни танци.

Също от 7 юни Румена Димитрова открива творческо ателие по тъкачество от 10 до 11 часа и група за английски език за ученици от началния етап от 11 до 12 часа.

Театър на маса и четения на български автори в Библиотеката ще води Даниела Данкова всеки ден от 11 до 13 часа.

В понеделник, сряда и петък от 11 до 12 часа в стария физкултурен салон старши треньорът на ТК „Хемус” Румен Димитров ще ръководи занимания по таекуондо.

Вторник и четвъртък от 11 до 12 часа майсторката на кукли от естествени материали Мария Робева отваря ателие „Куклите”.

Повече подробности в електронната книга https://read.bookcreator.com/nMFHBMVi5LgwHIzb2DWF5QyxOT23/wnymZVqKSpeJIe3w6r4-mQ?fbclid=IwAR0_bEfgwaQ4eKGuPaXumb_A5VgKsfuocgIf1vh4nODSimW9eZx9bP7so14


Ключови думи
Лятна академия СУ "Георги Измирлиев"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати