Сряда, 28 Сеп 2022
            
Елена

Клубът по борба в Елена награди талантливи състезатели

  21.01.2021 14:33
Клубът по борба в Елена награди талантливи състезатели

През трудната и за спорта изминала година младите надежди от Клуб по борба „Дан Колов“ в Елена успешно се представиха на държавни първенства и шампионати. Клубът, който е учреден преди 30 години и е един от първите в страната, награди своите състезатели за спечелените седем медала и постигнати резултати през 2020 година.
Награждаването се състоя в обновената зала по борба, в тесен кръг, при спазване на противоепидемичните мерки. Председателят на клуба и треньор на борците Недялко Петров връчи на победителите специални купи.
Берке Ибрям - шампион и бронзов медалист при децата от две първенства в категории 32 кг и 35 кг, бе награден с най-голямата купа. Даниел Стефанов със сребърен медал в категория 125 кг и с бронзов при кадетите също бе отличен с купа. Тази награда заслужи и Цветелина Дренчева, завоювала сребърен медал при момичетата. Купи имаше и за бронзовите медалисти Денислав Кочев и Божидар Добрев, с награда е и Мартин Стефанов за пето място на държавен шампионат.
От няколко години Клубът по борба връчва и една специална награда – купа „Пурпурно сърце“ за доблестна постъпка и защитаване честта на клуба, която този път заслужи шампионът Берке Ибрям.
Предметни награди получиха всички състезатели. За тях ще има и парични стимули, осигурени от Лалка и Йордан Михови – собственици на фирма „Неопак“ Благоевгарад, чиято водеща дейност е производството на сокове и енергийни напитки.


Ключови думи
Елена борба "Дан Колов"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати