Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

Историческият факултет на ВТУ организира конкурс за Черно море

  14.12.2020 13:26
Историческият факултет на ВТУ организира конкурс за Черно море

Историческият факултет на Великотърновския университет организира конкурс, в който участие взеха повече от 48 ученици и студенти от цяла България. Конкурсът, подготвен и реализиран от катедра „География“, беше посветен на Международния ден на Черно море.
Младите хора направиха презентации по седем теми, свързани с международния ден, стратегическия план за Черно море, географски особености и стопанско-икономическа характеристика на българското черноморско крайбрежие, защитени територии, природноресурсен потенциал и екологични проблеми на Черно море.
Най-голям интерес са предизвикаха темите за екологичните проблеми на Черно море, за географските особености и за защитените територии на българското черноморско крайбрежие.
Жури от преподаватели на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и експерти на РИОСВ прегледа, оцени и класира презентациите. Всички ученици и студенти ще получат грамота за участие, а седем учители ще бъдат отличени за мотивиране и подкрепа, съдействие и професионална подготовка на учениците.
Имената на участниците и презентациите могат да бъдат видени тук:http://www.bit.ly/2W9OjdN


Ключови думи
ВТУ Черно море
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати