Неделя, 14 Мар 2021
            
Икономика

Публично обсъждане за изпълнението на Бюджет 2019 се проведе в Сухиндол

  19.06.2020 09:50
Публично обсъждане за изпълнението на Бюджет 2019 се проведе в Сухиндол

Традиционното публично обсъждане за изпълнението на миналогодишния бюджет се проведе в Сухиндол. Събранието беше открито от председателя на местния парламент Борислав Вълев.  В Ритуалната зала, освен граждани, присъстваха кметът инж. Пламен Чернев, зам.-кметът Петьо Русев, секретарят на Общината Маринела Пазвантова, директори на дирекции, общински съветници и служители от администрацията.

По време на обсъждането беше подчертано, че от заложените в бюджета приходи в размер на 4 162 087 лв. са изпълнени 4 043 757 лв. Това е 97,16 процента от предварително поставената рамка, за което ръководството на администрацията получи одобрението на всички присъстващи. От заложените разходи са изпълнени  3, 337 447 лв., което е  80, 19%.

По време на публичното обсъждане кметът инж. Пламен Чернев отговаря и на въпроси, свързани с благосъстоянието на община Сухиндол. Той призова гражданите да проявят отговорност, да пазят изграденото до момента и да полагат грижи за опазване на околната среда. 

Инж. Чернев съобщи още, че предстои сформиране на инициативен комитет за отбелязване на 50 години от обявяването на Сухиндол за град.


Ключови думи
бюджет Сухиндол обсъждане
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати