Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

„Пчеличките” от ДГ „Ален мак” направиха виртуална изложба „Зелена Европа, зелена планета”

  22.04.2020 13:33
„Пчеличките” от ДГ „Ален мак” направиха виртуална изложба „Зелена Европа, зелена планета”

Децата от група „Пчеличката Мая” към ДГ „Ален мак” подготвиха виртуална изложба с рисунки „Зелена Европа, зелена планета”. По изложбата те работиха заедно с партньорите си от цялата страна, с които участват в Национален проект:"Аз съм българче обичам...!". В него са включени ДГ „Слънце”, гр.Левски, ДГ „Знаме на мира”, гр. Белене, ДГ „Ален мак”, гр.Горна Оряховица, ДГ „Дора Габе”, гр.Добрич, и ДГ „Конче вихрогонче”, гр. Шумен.

По повод Деня на Земята 22 април, тяхната учителка Петя Керемедчиева е подготвила презентация, в която са включени всички дейности, свързани с опазването на природата и екологичното възпитание на децата. Децата от групата, техните родители и техните учители работят по дейности, които са тясно свързани с Деня на Земята, като засаждане на дръвчета - върба, червен дъб, кенар заедно с Държавно горско стопанство - Горна Оряховица, засаждане на цветя и грижи за тях, разходки сред природата и запознаване с природните забележителности на града - Чуруковец, Камъка, хижа „Божур”, участие в инициативата на ГОРАТА.БГ, участие на децата с рисунки в конкурси на тема „Зелена Европа, зелена планета” в Русе и конкурс „Моята зелена Европа”  в Пловдив.

Презентацията можете да видите на следния линк:

https://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/key/7ZvetoiV7ysKW5?fbclid=IwAR3IF1VMfDP123xu8EoMu_QnR0P1s8k_7GOLsPfivJELkqRgOoJP7dyRDyE


Ключови думи
ДГ "Ален мак"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати