Събота, 13 Мар 2021
            
Политика

Паулина Петрова е новият председател на Младежкото обединение на БСП-Велико Търново

  26.02.2020 11:09
Паулина Петрова е новият председател на Младежкото обединение на БСП-Велико Търново

28-годишната Паулина Петрова е новият председател на Младежкото обединение на БСП в община Велико Търново. Тя беше избрана на отчетно-изборно събрание в началото на седмицата, като нейното име беше единственото предложено по време на заседанието.
Досегашният председател Михаил Михалев не се възползва от правото си да се кандидатира за втори мандат, като призова всички добри практики през последните две години да бъдат продължени. Той направи и отчет за изминалия мандат.
„За последните две години Младежкото обединение на БСП се превърна във водеща младежка организация в общината. Заедно постигнахме повече отколкото си представях. Преведохме десетки акции, които бяха изключително успешни. Надявам се те да продължат. Първите думи, които казах преди две години, бяха, че това ще е първи и последен мандат за мен. Оставам в Младежкото обединение и ще помагам за бъдещите инициативи“, каза досегашният председател на младите социалисти Михаил Михалев.
Паулина Петрова работи от близо 6 години в сферата на Човешките ресурси и понастоящем заема длъжността - "Старши експерт подбор на персонал" в частна фирма. Завършила е „Финанси“ във „Великотърновския университет“ и магистратура „Публична администрация“.
Паулина Петрова е част от БСП още от 2009-та година, а  от 2014 година е приета за член на партията. Понастоящем е член на Общинския партиен съвет, член на Българския антифашистки съюз и част от ръководството на Обединението на жените социалистки във Велико Търново.
„Ще работим за приобщаването на още младежи към БСП и нейната политика, ще правим интересни и образователни акции, ще работим с всички партийни организации“, каза Паулина Петрова, след като беше избрана за председател на Младежкото обединение.

 


Ключови думи
Паулина Петрова Михаил Михалев МО БСП председател
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати