Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Политика

Партийните организации на БСП в община Велико Търново са готови за парламентарните избори

  01.12.2020 10:21
Партийните организации на БСП в община Велико Търново са готови за парламентарните избори

Приключи насроченият цикъл събрания на основните партийни организации на БСП в община Велико Търново. В рамките на месец и половина структурите трябваше да се запознаят с решенията на 50 конгрес на партията и да проверят готовността си предстоящите парламентарни избори.
По идея на ръководството всички партийни организации проведоха анкета, в която трябваше да отговорят на 4 въпроса за влиянието на структурата в населеното място или квартала, където е регистрирана.  В анкетата участваха 51 от 58 основни партийни организации, което е над 90 процента ангажираност.
86% от всички организации са посочили, че са напълно готови за предстоящите парламентарни избори. А 14% са отбелязали, че към момента имат известни затруднения, но до март месец ще се справят с тях.
„Тази форма на допитване се оказа изключително подходяща във време на пандемия, когато голяма част от партийните организации се страхуват да се съберат. Затова и част от събранията бяха проведени по телефона. Щастлив съм, че по-голямата част от структурите посочват пълна готовност и мобилизация за предстоящите парламентарни избори. Забелязвам, че се усеща подем“, сподели общинският председател на социалистите Михаил Михалев.

Сн. архив


Ключови думи
БСП Велико Търново Михаил Михалев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати