Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Ивелина Малчева, кандидат за общински съветник от Местна коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, „Воля“, БЗНС, „Глас народен“)” в Горна Оряховица: Политиката е възможност да създавам и променям

  15.10.2019 12:50
Ивелина Малчева, кандидат за общински съветник от Местна коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, „Воля“, БЗНС, „Глас народен“)”  в Горна Оряховица: Политиката е възможност да създавам и променям

„Политиката е възможност да създавам, да предлагам, да променям. Да присъствам в живота не просто като наблюдател, а като двигател на промяна, защото само да гледаме отстрани какво се случва и да искаме нещо да се случва, не е достатъчно. Политиката е възможност и да работя в името и на хората“, казва 24-годишната Ивелина Малчева, която е кандидат за общински съветник на „Съюз на демократичните сили (СДС, „Воля“, БЗНС, „Глас народен“) в община Горна Оряховица.
Тя е възпитаник на Професионалната гимназия по електроника и електротехника „М. В. Ломоносов“ в родния си град, където е завършила „Компютърни мрежи“. В момента е студент във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ в специалността „Предучилищна педагогика и логопедия“.
Изборът й на специалност обяснява и желанието й да работи в името на хората, което тя е превърнала в своя кауза.
„Аз искам да бъда учител и да се занимавам с логопедия. Думите са важни за мен, защото са един от основните начини да общуваме по между си и да споделяме. А политиката не може без думи“, допълва Ивелина Малчева и с ръка на сърце признава, че точно защото добре познава силата на думите, тя не обещава нищо, което не може да изпълни.
В момента Ивелина Малчева работи като технически сътрудник. От работата и от подготовката за изпитите си почива сред природата и  влизайки в ролята на турист и изследовател на родния си край.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Ивелина Малчева СДС логопедия
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати