Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Ангел Мусев, кандидат за общински съветник от МК „Съюз на демократичните сили (СДС, „Воля“, БЗНС, „Глас народен“)”: Започнем ли да носим отговорност за себе си, животът ни ще се промени

  12.10.2019 10:05
Ангел Мусев, кандидат за общински съветник от МК „Съюз на демократичните сили (СДС, „Воля“, БЗНС, „Глас народен“)”: Започнем ли да носим отговорност за себе си, животът ни ще се промени

Областният лидер на партия „Глас народен“ Ангел Мусев е представител на коалиционните партньори в листата за общински съветници на СДС в Горна Оряховица. Той казва, че иска да прави нестандартна политика, затова е приел за свои каузите на лидера на „Глас народен“.

Ангел Мусев работи на няколко места и е категоричен, че това е начинът човек да не се оплаква постоянно. „Въпросът не е в това да си постоянно зает, а да знаеш, че всичко е в твоите ръце и за всичко можеш сам да се погрижиш. Мисля, че е време да се отучим от навика да оставяме някой друг да се грижи за нас. Започнем ли да носим отговорност за себе си, животът ни ще промени и ще се подреди. Когато сами носим отговорност за себе си, ще бъдем по-концентрирани върху живота си, няма да съдим другите и се сравняваме с никого“, казва Ангел Мусев.

Той работи в сферата на енергетиката вече 30 години. Образованието и здравеопазването са двете сфери в обществения живот, на които той се е посветил, защото вярва, че може да бъде полезен. „Имаме добра училищна мрежа в Община Горна Оряховица и поне две професионални гимназии в града, които могат да обучават ценни кадри за икономиката. Аз съм завършил едно от тези училище - гимназията по жп транспорт. Когато аз учих там, имах съученици от Варна, Добрич, Плевен, Враца и всички те се бориха за място в тази гимназия. Благодарение на всичко, което съм научил там, аз сега имам отлична реализация в сферата на енергетиката“, казва Ангел Мусев и признава, че, за избират децата днес професионалното образование, е нужно училищата да направят добро и атрактивно представяне на професиите си. 

„Здравеопазването е другата много важна за Горна Оряховица сфера. Ние имаме болница и важно Общината да се грижи за нея, както и за лекарите. Болницата трябва да бъде приоритет за местното управление.“, категоричен е Ангел Мусев, който е опитен политик, участвал е вече и в парламентарни, и в местни избори и е убеден, с подходящите програми, градът може да привлече млади лекари, да ги мотивира да останат да живеят и да работят в Горна Оряховица.

Когато не работи и не се занимава с политика, Ангел Мусев обича да кара мотора си и да усеща вятъра.

 


Ключови думи
СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати