Събота, 13 Мар 2021
            
Местни избори 2019

Местната коалиция „Съюз на демократичните сили” откри кампанията си, дарявайки книги на Общинската библиотека

  27.09.2019 09:11
Местната коалиция „Съюз на демократичните сили” откри кампанията си, дарявайки книги на Общинската библиотека

Голямо дарение на книги направиха на Общинска библиотека кандидатите на Местна коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, Воля, БЗНС, Глас народен)”. Идеята е на съучредителя на коалицията Йордан Аврамов, който е редовен читател и дарител на Библиотеката.
Даренията на Йордан Аврамов винаги са много ценни и чакани от читателите ни. Приемаме с благодарност всеки дарителски жест, а и символично, че една предизборна кампания започва сред книгите и от четящи хора, каза главният библиотекар Светла Гъркова, връчвайки свидетелството за дарение.
О голяма отдаденост и любов към книгата дарявам редовно на Общинската библиотека в НЧ „Напредък 1869”. Книгите са богатство, искам горнооряховчани, които ползват библиотеката да имат повече възможности да се обогатяват и затова не се колебая да дарявам при всяка възможност, обясни идеята си Йордан Аврамов.
Сред книгите кандидатите на Местната коалиция получиха благослова на отец Зоран. След водосвета и молитвата за успех на начинанието, свещеникът пожела на кандидатите на коалицията да направят една отговорна и честна кампания, която да е за благото на всички. Имаме нужда от честни и работещи за хората политици, за да направим живота на хората по-добър. Бъдете вие такива, а добрите дела получават и божията помощ, пожела отец Зоран.
Гьоте е казал, че няма такава книга, от която човек да не може да научи нещо ново. Към девиза, че книгата е приятел на човека, бих добавил, че всяка книга може да открие нов свят пред четящия. Книгите могат да променят живота ни. Затова избрахме да открием кампанията на Местна коалиция „Съюз на демократичните сили (СДС, Воля, БЗНС, Глас народен)” сред книгите. С този дарителски жест ние се надяваме да предложим избор за промяна към по справедлив и достоен начин на живот. Горна Оряховица е нашият дом. Считам, че на 27 октомври ще се поздравим с победа, която да ни даде възможност заедно с всеки един жител на общината да подредим нашия дом, каза Петър Гайдаров, който е кандидатът на Местна коалиция "Съюз на демократичните сили (СДС, Воля, БЗНС, Глас народен") за кмет на Община Горна Оряховица.


Ключови думи
СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати