Вторник, 27 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Михаил Михалев: Действам в името на Негово величество Човека

  02.10.2019 10:13
Михаил Михалев: Действам в името на Негово величество Човека

Роден през 1986 г., в Стара Загора,
ЖУРНАЛИСТ
Председател на младежкото обединение  на БСП
с преференция 110

Михаил Михалев е  част от отбора на почетния гражданин и кандидат за кмет Весела Лечева. Макар и само на 33 години той  има зад гърба си сериозна трудова биография. Днес младият мъж е един от успешните журналисти на старата столица, известен със статиите си в областния седмичник „Кореспондент“ и репортажите си в Българска свободна телевизия.
Михаил Михалев е категоричен, че ако бъде избран за общински съветник ще работи за прозрачност в местния парламент и общинските институции. Според него общината е длъжник най-вече на малките населени места, които получават нищожен процент от годишния бюджет. По думите му всички граждани трябва да бъдат с равни права и да получават достъп до услуги. В тази връзка Михалев не крие възмущението си, че домашния социален патронаж е достъпен само за част от селата в общината. Той е категоричен, че пенсионерите трябва да получават определен брой безплатни билети за градския транспорт, а зрелостниците да разполагат с „културен чек“, чрез който ще могат да посещават културни мероприятия. Михаил Михалев е особено притеснен и за младите семейства с деца, които от години чупят бебешките си колички по разбитите тротоари във Велико Търново. Освен това младият мъж е готов да се бори за осигуряване на достатъчно места в детските градини и ясли във Велико Търново.
Старата столица е повече от дом за Михаил Михалев. Велико Търново е мястото, в което преди 4 години се ражда неговият син. Затова в името на децата, в името на справедливостта, в името на негово величество човека младият мъж е готов да се посвети на работата като общински съветник и даде най-ценното си качество- своята честност.
 

 

                              Гласувайте    
                                                                                                71
                               за кмет

 


Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Михаил Михалев БСП
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати