Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

Огнян Стоянов: Време е да започнем новия възход на Горна Оряховица

  29.05.2018 10:08
Огнян Стоянов: Време е да започнем новия възход на Горна Оряховица

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели и гости на Горна Оряховица,

Градът ни посреща своя празник с оптимизъм, вяра и смелост да мечтае за бъдеще на проспериращ български град. Това е постижима задача, когато всички милеем за своя град и проявяваме солидарност и съпричастност помежду ни.
Днес Горна Оряховица може да е много по-добро място за живеене, ако заедно повярваме в символа на единството. Можем заедно да убедим младите, че имат бъдеще в родния си град; да покажем на активните, че имат поле за растеж и кариера; да застанем до талантливите и им да дадем шанс за изява; да покажем милосърдие към нуждаещите се и подкрепа за способните; да убедим инвеститорите, че си струва да вложат в нашия град.
Аз вярвам, че е в наши ръце да постигнем всичко това. Нашият град е минавал през периоди на развитие и застой, но днес - 148 години след обявяването ни за град и 150 години от създаването на община с център Горна Оряховица, е време да започнем новия възход!
В празничния ден нека са по-смели мечтите ни! По силите ни е да променяме настоящето, затова пожелавам на всеки от Вас здраве и самочувствие на победител!
Да пазим и съхраняваме нашия град!
Да пребъде Горна Оряховица!
Честит празник!

Огнян Стоянов,
Председател на БСП-Горна Оряховица


Ключови думи
Огнян Стоянов
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати