Сряда, 28 Сеп 2022
            
Политика

Огнян Стоянов: „Визия за България“ на БСП е заявка за смяна на системата

  02.08.2018 10:55
Огнян Стоянов: „Визия за България“ на БСП е заявка за смяна на системата

„Визия за България“ на БСП е заявка за промяна или смяна на системата. Тя е синтез на критиките на нашата партия към управляващите, но и дава възможните решения за развитието на България“.
Това каза пред членовете на БСП-Горна Оряховица общинският председател Огнян Стоянов. Той представи пред пленума решенията от националното съвещание и текста на политическата платформа на партията.
„Документът е отворен и затова в следващите месеци ще поканим различни организации, браншови структури и клубове да дадат своето виждане по него. Визията ще бъде представена и пред партийните организации в общината, за да чуем повече мнения“, обясни Стоянов.
Той представи идеите на партията за бъдещето на държавното управление, икономическото и регионално развитие, здравеопазването, науката и образованието, сигурността и отбраната, външната политика, както и мерките за справяне с демографската криза. „Ние дадохме заявка за вътрешнополитическа алтернатива, която надхвърля времето на един управленски мандат. Имаме визия и стратегия за над 10-15 години напред“, подчерта председателят.
Пленумът на БСП - Горна Оряховица прие график за срещи с основните партийни организации за представяне на визията. В срещата участва и народният представител Явор Божанков, който представи работата в Народното събрание за изминалата пленарна сесия.


Ключови думи
Огнян Стоянов Явор Божанков
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати