Събота, 27 Юли 2024
            
Горна Оряховица Общество

Випуск 2024 запечата любовта си към СУ „Георги Измирлиев“ в капсула на времето

  14.05.2024 13:12
Випуск 2024 запечата любовта си към СУ „Георги Измирлиев“ в капсула на времето

Послание за тези, които ще седнат след тях на училищните банки, оставиха днес зрелостниците на СУ „Георги Измирлиев“. Посланието абитуриентите запечатаха в капсула на времето, която да бъде отворена след години и да разкаже на тогавашните ученици колко благодарен на своите учители е Випуск 2024 на Гимназията.

Ще сбъднем мечтите си и ще покорим нови върхове. Обещаваме да отстояваме позициите си и да се борим за справедливост, да съхраняваме историята на училището и да разпространяваме името му, пише в посланието.

Днес момчетата и момичетата от Випуск 2024 прекрачиха в училището на живота. Те бяха изпратени с увереността, че влизат в новия етап на развитието си сигурни в знанията и способностите им, пълни с мечти и готови да откриват себе си и света.

Пазете и отстоявайте свободата на мисълта, отстоявайте справедливостта, бе пожеланието към абитуриентите.

Към тях се обърна и директорът Криси Аврамова.

14 май 2024 г. е ден, който ще помните дълго. Сякаш вчера прекрачихте училищния праг, но това е колелото на живота. Днес празнуваме с пожелание за сбъдване на добри дела. Зад вас остава безгрижието на детството, а пред вас се отварят неизброимите възможности на истинския живот. Предстоят ви различни преживявания, ще бъдете изправени пред дилеми, ще отваряте и затваряте врати. Но помнете, че животът е палитра и чашата е наполовина пълна. Вярвайте в светлото случване, бъдете здрави и уверени в силите си. Обичайте, пожела Аврамова.

Без вас нямаше да сме това, което сме, казаха от своя страна абитуриентите на своите учители. Благодарим ви за преживените заедно изминали години. Наясно сме, че всяка едно „Благодаря!“ ще е нищо в сравнение с това, което ни посветихте. За вас не бяхме просто ученици, каквото и да ставаше - бяхте до нас. От утре ще се пръснем, но ще сме събрани в едно сърце, благодарим ви, споделиха младите хора.

Мажоретният състав при СУ „Георги Изимрлиев“, вокалните формации „Мини артисимо“ и „Артисимо джуниър“, група „Звездичка“, акробатите от клуба „Иван Стойчев“ се включиха в концерта-изпращане. Имаше и раздадени награди – за Мис и Мистър Випуск, за най-добри приятели.

Тази година абитуриентите разчупиха традицията и вместо да изберат измежду себе си носителите на награди с намигване като „Мис скромност“, „Мистър футбол“, „Мис точност“ и др., ги връчиха на своите преподаватели.  

На финал се изви хоро, с което Випуск 2024 каза „Довиждане!“, но не и „Сбогом!“ на СУ „Георги Измирлиев“.  

Биляна МИЛЧЕВА


Ключови думи
СУ "Георги Измирлиев" Випуск 2024
Последни
Седмицата
Анкета