Вторник, 15 Авг 2023
            
Горна Оряховица Общество

49 момчета и момичета отлетяха от Гимназията, но остават завинаги в голямата измирлиевска общност

  16.05.2023 14:40
49 момчета и момичета отлетяха от Гимназията, но остават завинаги в голямата измирлиевска общност

Последният ден в училище за Випуск 2023 на СУ „Георги Измирлиев” беше пълен с емоции, много награди и парти за раздяла. Ние си тръгваме, но винаги ще бъдем част от голямата измирлиевска общност. Нашето училище винаги ще е в сърцата ни, обещаха 49 момичета и момчета от 12 „а” и 12 „б”. Прощалните думи и посланието на Випуск 2023 към следващите поколения бяха запечатани в капсула и монтирани в стената на училището.

Цялото училище изпълни двора на Гимназията за смяната на знаменосците. Отец Зоран освети знамето и завърши напътствията си към младите хора с „На многая века” за близо двувековното училище.

В последния ден заедно екипът на СУ „Георги Измирлиев” изпрати с книга и грамота най-добрите си ученици. Всъщност награди получиха почти половината випуск. Общо 23 награди – за 18 отличници и петима изявени спортисти, бяха връчени от директора Криси Аврамова, която напомни, че успехите на учениците са най-добрата награда за учителите им.

Трима са пълните отличници на випуска – Йоана Петрова от 12 „а” и Петър Патарински и Диляна Стоянова от 12 „б”.

След награждаването абитуриентите минаха под арка от балони към втората част от своя последен училищен ден. Парти за зрелостниците бяха подготвили всички таланти на училището – с много танци, песни, скечове. Но преди това имаше време за много прощални думи – от учениците към директора, учителите, следващите. От класните ръководители – Виолета Кожухарова и Мариета Чолакова към вече порасналите деца, които са били част от семейството им в последните пет години.

Направете така, че да се гордеем с вас, но най-вече открийте своето място в живота и бъдете добри и щастливи хора, пожела екипът на Гимназията на своите отиващи си момчета и момичета.


Ключови думи
СУ "Георги Измирлиев" Випуск 2023
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати