Събота, 27 Юли 2024
            
Горна Оряховица Общество

Асоциацията на онкоболните в Горна Оряховица благодари на своите дарители

  13.05.2024 11:56
Асоциацията на онкоболните в Горна Оряховица благодари на своите дарители

Управителният съвет на Асоциацията на онкоболните в Горна Оряховица благодари от името на всички онкоболни в организацията за участието в благотворителния базар, проведен на 26 април 2024 г. под мотото „20 г. в името на живота“, за отделеното време, за подкрепата, за съпричастността, за дарителството. На първо място на институции като Община Горна Оряховица под патронажа на кмета г-н Николай Рашков и екипа му, с любезното съдействие на г-жа Петя Иванова - зам.-кмет „Хуманитарни дейности“, на предсадеталя на Общинския съвет г-н Огнян Стоянов, на съорганизаторите на базара Сдружение „Човеколюбие“ и г-н Неделчев, Българския антифашистки съюз и г-жа Павлинка Николова, на Дирекция „Социално подпомагане“ и г-жа Боряна Кирилова, на Клуба на инвалида и г-жа Данка Петрова.   

Благодари на всички собственици на магазини, дарили стоки, на всички фирми, дарили свои произведения на базара и граждани, дарили свои творби, на децата от Дневен център за деца с увреждания и г-жа Токмакчиева, на Дневен център за възрастни с увреждания и г-н Борисов, на Жилище от семеен тип, г-жа Трайкова, изработили и дарили предмети за базара, на деца и родители от ДГ „Елена Грънчарова“ – участници със свои предмети с великденски предмети и г-жа Бошнакова.

Благодари на всички дарители на финансови средства през цялата проведена дарителска кампания!

Благодари за благородната инициатива на четири училища да дарят набраните средства от базара, организиран същия ден със съдействието на Община Горна Оряховица – СУ „Георги Измирлиев“ и г-жа Аврамова – най-големият дарител в кампанията, ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ и инж. Димитрова, ПГЛПИ „Атанас Буров“ и г-н Иванов, СУ „Вичо Грънчаров“ и г-жа Атанасова!

Благодарим на г-н Росен Русев – собственик на магазин за спортни стоки, на фотографа Красимир Маринов, на колегите от организацията на онкоболните в Габрово, на участниците в продажбите в деня на базара – Таня Мезева и сдружение „Човеколюбие“, членове на организацията на онкоболните в Горна Оряховица. Благодари на доброволците от Младежкия Червен кръст и г-жа Кенарева.

Благодари на децата, участници в поздравителната програма, а именно Вокална група „Звънчета“ при ОУ „Иван Вазов“ с директор г-н Момъков, г-жа Павлова и г-жа Акиванова и малки лазарки от филиал „Бодра смяна“ на ДГ „Първи юни“! Благодари на медиите, отразили вярно и навреме това събитие – в. „Седмицата“, Радио „Фокус“ и г-жа Луиза Транчева, БНТ и г-жа Зорница Иванова, „Видеосат“ и г-н Мирослав Дечев. Благодарим и на нашите любезни домакини – собственичката на ресторант „Жанета“ Божанка Макавеева и управителката на ресторанта г-жа Д. Кисьова!

Благодарим ви, мили хора, вашият дар е живителна капка за нашия живот!

Мария Георгиева, председател на УС на БАО – Горна Оряховица


Ключови думи
Мария Георгиева Асоциация на онкоболните - Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета