Понеделник, 16 Май 2022
            
Горна Оряховица Светски

Специалист по естетична дерматология ще консултира в Горна Оряховица, представяйки най-новите технологии в борбата с бръчките, косопада и лошата кожа

  15.01.2022 09:42
Специалист по естетична дерматология ще консултира в Горна Оряховица, представяйки най-новите технологии в борбата с бръчките, косопада и лошата кожа

Специалистът по естетична дерматология Мария Георгиева, която работи основно във Варна, но често гостува в козметични центрове в страната, ще покаже най-новите технологии за разкрасяване и в Горна Оряховица. Тя ще гостува в „Лазерен център А” през февруари, като ще преглежда и консултира след предварително записване.

Мария Георгиева е специалист по един от най-актуалните методи за забавяне на стареенето и регенерирането на клетки – плазмена терапия и плазмолифтинг. Наричан от мнозина вампирски лифтинг или еликсир на младостта, плазмолифтингът е разновидност на плазмотерапията. Използва се от естетичната медицина във Великобритания, Япония, Азия и Европа с цел подмладяване и забавяне процесите на стареене на лицето, както и лечение на някои дерматологични заболявания и дефекти. За терапията се използва собствена обогатена кръвна плазма, която се инжектира в проблемните зони с цел регенерация и подмладяване. Използва се и за лечение, включително и в стоматологията.

Мария Георгиева е специалист и в приложението на плазмотерапията в лечението на косопад, като изключително добре се повлияват жени с ранен стадий на разреждане и изтъняване на косъма и забавен растеж, както и при себореен косопад. При процедурата се инжектира собствена обогатена плазма в скалпа, което води до тъканна регенерация и стимулира растежа на косъма.

Мария Георгиева специализира от 14 години в сферата на естетичната дерматология, като успешно работи с кръвна плазма, биоревитализация, биореструктуриране, поставяне на филъри и ботокс. Обучавала се е при руски специалисти и има множество сертификати и награди, включително две години подред печели награда за естетични корекции в категория „Плазмолифтинг”. В края на януари ще премине и през едноседмична специализация в Швейцария. За клиентите й не на последно място е „леката ръка”, която има, както и работата с продукти от най-високо качество.

На горнооряховските си клиенти тя ще предложи и биоревитализация – инвазивна процедура, при която с игла в кожата се вкарват естествени съставки като хиалуронова киселина, витаминен комплекс, пептиди. Терапията помага за подобряване на външния вид на кожата, забавя процеса на изсушаване и стареене.

Георгиева работи и с Juvederm хиалуронови филъри – съдържат инжекционен гел, който може да възстанови обема на кожата, да изглади бръчките и гънките по лицето.

Друго не много познато средство е терапия с пептиди или семенна течност от сьомга, с която се стартира програма за подмладяване, като тялото само започва да произвежда необходимите му колаген, еластин и т.н. В резултат кожният релеф е визуално подравнен и подмладен.

В сферата на Георгиева са и познати техники като ботокс, филъри, изсветляване, стягане на околоочен контур, които се правят от опитен специалист и с препарати на световно ниво.

За преглед и консултация с Мария Георгиева в Горна Оряховица е необходимо предварително записване на тел. 0878880419 (Анелия Димитрова) или в „Лазерен център А” на ул. „Вичо Грънчаров” 11 А. Прегледът е безплатен, заплаща се самата процедура. Цените са напълно поносими и зависят от предписаната терапия, но за пример огромният проблем с дамския косопад може да бъде решен или поне силно намален в рамките на 250 лева.

Междувременно Центърът, който се оформи като най-модерното място в Горна Оряховица за подобряване на външния вид и самочувствието не само за дамите, но и за много мъже, се сдоби с поредния си иновативен апарат – вакуумна капсула.

За тези, които с години са се борили с килограмите, вече има нова възможност – уред, с който за една сесия от 30 минути се изгарят до 3000 калории. Иновативният апарат съчетава движение, вакуум, инфрачервено лъчение и в резултат се постига намаляване на корема, паласките, бедрата и като цялост се придобива атлетична форма в най-кратки срокове. Тренировката във вакуумната капсула не само засилва метаболизма, но и стимулира синтеза на колаген, което се отразява не само на кожата, но и всички тъкани и органи.


Ключови думи
Мария Георгиева естетична дерматология Лазерен център А
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати