Понеделник, 27 Дек 2021
            
Горна Оряховица Светски

Най-модерният разкрасителен център в Горна Оряховица вече е в нов дом и с нова апаратура

  11.09.2021 10:34
Най-модерният разкрасителен център в Горна Оряховица вече е в нов дом и с нова апаратура

Лазерен център „А” откри ново студио с представяне на част от най-новата апаратура, с чиято помощ горнооряховчани могат да постигнат по-добра форма и визия. Центърът определено е най-големият в Горна Оряховица и разполага с най-модерните технологии, измислени във вечния стремеж на човека за младост и красота. Новото място е буквално на крачка от стария център, дори адресът остава същият – бизнес центърът на „Вичо Грънчаров” 11. Площта му обаче е в увеличена в пъти, а освен с по-добри условия, клиентите ще бъдат изненадани и с последните иновации в борбата с килограмите и остаряването.

За малко повече от година Центърът се наложи като мястото с най-модерна апаратура в сферата на разкрасяването и добрия външен вид. Зад амбициозния проект стои едно борбено семейство, което е натрупало достатъчно опит и знания в Западна Европа и се връща, за да прави свой бизнес в Горна Оряховица. Анелия Димитрова е двигателят и неуморният откривател на нови неща. Първо с нея започва работа дъщеря й Хелена, а с разширяването на Центъра към двете се присъединява и синът Божидар.

Центърът започна с лазер от последно поколение на Elysion Pro. Той премахва окосмяването, атакувайки пигмента на космения фоликул чрез лазерни импулси, като причинява температурното разрушаване на клетката. Лазерната епилация с този уред не уврежда кожата, не зависи от сезона, слънцето и пигментацията. Ефикасността му, изпробвана от десетки жени и мъже от региона, беше първото стъпало, върху което стъпва днешният голям център за разкрасяване.

Надграждането дойде с VelaShape II – апарат за оформяне на тялото и редуциране на целулита, който използва патентованата Elos технология в комбинация с вакуум. В резултат клиентите получават по-гладка и по-стегната кожа, както и видимо сваляне на обиколките.

Добрите резултати с VelaShape подтикват Анелия Димитрова да продължи в развитието на този сегмент от бизнеса с два съвсем нови и непознати за Горна Оряховица апарата.

Cooltech (технологията е позната като криолипоза) замразява мастните клетки при температура до минус 8 градуса. Охлаждането на мастната тъкан води до контролираната смърт на мастните клетки, които никога повече не се възстановяват. Дори и да напълнеете по-късно, то никога няма да е в зоната, третирана с апарата за криолипоза. Смята се, че това е най-модерната технология за извайване на цялото тяло, която е съвсем леко болезнена, не изисква време за възстановяване и отнема по около час на сеанс, като са нужни между 1 и 3 сесии на зона.

Двата апарата за оформяне на тяло се допълват от един съвсем нов уред, с който ще работи най-младият член на екипа – Божидар. Това е вакуумна капсула, с която може да изгорите до 3000 калории само с една сесия от 30 минути. Капсулата е иновативен уред, който съчетава движение, вакуум и инфрачервено лъчение, като в резултат се постига намаляване на обема на корема, паласките, бедрата, краката и се постига атлетична форма в най-кратки срокове. Тренировката в среда на вакуум активира мастните клетки и намалява обема на тялото, подобрява лимфния дренаж, премахва шлаките, ускорява горенето на калории, отразява се добре на храносмилателната система, прави кожата по-тонизирана и еластична като стимулира синтеза на естествен колаген.

Всеки един от трите уреда има своята сфера на въздействие, а комбинацията им дава поразителен ефект върху цялото тяло.

Също толкова впечатляващ е резултатът от най-новата технология за въздействие върху лицето, шията и деколтето. Апаратът eTwo заглажда бръчки, стрии, белези от акне и операции, стимулира производството на естествен колаген, стяга и повдига контура на лицето. Апаратът е с два накрайника и две степени на въздействие – по-дълбока и по-щадяща. При добра съпътстваща грижа терапията може да свали 10 години от лицето ви, уверяват специалистите.

Новият дом на Лазерен център „А” и на първото ниво на Бизнес центъра на ул. „Вичо Грънчаров” 11а. За контакти 087 77 77 597 (Хелена), 0878 880 419 (Анелия) и 087 888 10 70 (Божидар). 

https://www.facebook.com/lasercentera


Ключови думи
Лазерен център А Анелия Димитрова разкрасяване в Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати