Понеделник, 29 Апр 2024
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо“ благодари на феновете: Тази публика вдъхновява

  25.02.2024 09:24
„Локо“ благодари на феновете: Тази публика вдъхновява

Тази публика вдъхновява и задължава на всяка тренировка, във всеки мач и всяка минута с черно-бялата фланелка да даваме всичко от себе си.

БЛАГОДАРИМ ВИ за подкрепата, масовото присъствие и невероятната атмосфера! Тази победа е за ВАС, написаха футболисти, треньорски щаб и ръководство на „Локомотив“ след мача в Свищов.

Голяма горнооряховска агитка успешно надвика феновете на домакините, а на терена „локомотивци“ наложиха волята си и победиха с 1:0 най-големият си съперник за първото място. На практика вече няма кой да спре „Локомотив“ към Втора лига. Но старши треньорът Лъчезар Русев  не изпада в еуфория.

Крайната цел още не е изпълнена, коментира той пред спортния журналист Анатоли Петров.

Бяхме по-добрият отбор и надделяхме с класа и повече опит. „Академик“ е изключително млад, амбициозен проект. Дано те са следващият отбор, който ще спечели първенството догодина, коментира самият мач Русев.

„Все още не сме влезли във Втора лига, има още много мачове до края и нищо не е решено. Доста тежки срещи ни предстоят, сега влизаме в тежка серия, от която ще се опитаме да извлечем максимума. Задължени сме пред тази публика! Всички момчета се раздават изключително много, направихме много добра подготовка и съм сигурен, че ще продължим с тази амбиция и в следващите мачове. Не сме влезли още във Втора лига, влиза се, когато си и математически недостижим на първото място“, обобщава ситуацията Лъчезар Русев.


Ключови думи
Локомотив фенове Горна Оряховица