Събота, 23 Мар 2024
            
Горна Оряховица Други

Кметове споделиха коледното настроение на децата от ДГ „Детска радост” в Долна Оряховица

  22.12.2023 13:58
Кметове споделиха коледното настроение на децата от ДГ „Детска радост” в Долна Оряховица

В навечерието на коледните празници гости на малчуганите от ДГ „Детска радост“ в Долна Оряховица бяха зам. кметовете на Община Горна Оряховица - Петя Иванова и Даниел Божанков. С тях бе и кметът на долнооряховчани - Веско Ирибаджаков.

Децата от подготвителната група поздравиха своите гости с коледна песен и ръченица. Малките сурвакари спазиха традицията и осурвакаха за здраве и тримата гости.

Официалната визита продължи с обиколка в сградата на детската градина. Гостите влязоха във всяка група, разгледаха материалната база и се запознаха с децата и техните учители.

Визитата на тримата кметове донесе много усмивки и празнично настроение, както за домакините от ДГ „Детска радост“, така и за гостите.

Зам. кметовете Петя Иванова и Даниел Божанков благодариха на директорката на „Детска радост“ Красимира Захариева за поканата и обещаха, че ще има още срещи и съвместни дейности. От детската градина пожелаха на своите гости весели празници и им подариха подаръци. Изненади не липсваха и от гостите Петя Иванова и Даниел Божанков - те зарадваха децата с много лакомства.


Ключови думи
Детска градина Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета