Сряда, 28 Фев 2024
            
Велико Търново Общество

Във Велико Търново запалват коледните светлини на 1 декември, Новата година идва с Дара Екимова, ПФА „Искра“ и D2

  28.11.2023 14:04
Във Велико Търново запалват коледните светлини на 1 декември, Новата година идва с Дара Екимова, ПФА „Искра“ и D2

На 1 декември в 17 ч. във Велико Търново ще бъдат запалени коледните светлини. По традиция веселбата ще се проведе пред сградата на Общината, ще участват ВГ „Пеещи камбанки“ и „Джуниър бенд“.

Наситена със събития е програмата за декември в Старата столица. Стартът ще бъде даден с откриването на Коледния базар в парка „Марно поле“. Къщичките отварят също на 1 декември.

Сред акцентите в предпразничната програма са детски работилнички за направата на коледна украса. Те ще се проведат на 9, 16 и 23 декември между 10.30 ч. и 14 ч. в Общината. За малките майстори ще има и анимация. На 30 декември в същия часови интервал в работилничката ще се майсторят сурвакници.

Концерти, изложби, награждавания предлагат на жителите и гостите на Велико Търново организаторите на декемврийската програма. Пълният й вариант ще бъде обявен съвсем скоро. На този етап анонсът е, че 2024 г. във Велико Търново ще бъде посрещната с Дара Екимова, ПФА „Искра“ и D2. Концертът започва на 31 декември в 23 ч. пред Общината. / сн. архив Община Велико Търново


Ключови думи
Нова година 2024 Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета