Понеделник, 19 Фев 2024
            
Велико Търново Други

С изпреварващи темпове върви строителството на новата най-луксозна сграда във Велико Търново Marmarley Home Park

  20.11.2023 14:29
С изпреварващи темпове върви строителството на новата най-луксозна сграда във Велико Търново Marmarley Home Park

С изпреварващи темпове върият строителните работи на новата най-луксозна сграда във Велико Търново - Marmarley Home Park - очаква достигане нива до кота било до края на годината и  груб строеж и  Акт 14 в края на месец Януари 2024 г.

Новата ексклузивна сграда е висок клас и е разположена в централната част на град Велико Търново сред спокойна паркова среда-парк „Дружба“, красиви панорамни гледки, слънчеви и уютни домове – това получават собствениците на апартаменти в Marmarley Home Park.

Ексклузивността на сградата е подчертана и от предвидената висококачествена белгийска алуминиева дограма REYNAERS CS77 с прекъснат термомост и отлични изолационни качества-– с коефициент на топлопроводимост – 0,5 w/m2, френски прозорци с интегриран обков и двукамерни стъклопакети,окачена фасада.

Проектант на Marmarley Home Park е архитектурно студио “Ерта Консулт” ЕООД –гр.София, специализирано в градоустройственото и инвестиционното планиране и проектиране на територията на цялата страна и носител на множество награди за архитектура и архитектурен дизайн.

Главен изпълнител на строителния процес е една от най-големите фирми за строителство и съоръжения на територията на цяла България – „Планекс Варна” ООД. Вече 30 години „Планекс Варна“ ООД е утвърдила се строителна компания, с високо качество на строителство и високо качество на влаганите в строителството материали.

Някои от предимствата на жилищната сграда са:

✅ Висока енергийна ефективност на сградата, благодарение на предвидената висококачествена белгийска алуминиева дограма REYNAERS CS77 с коефициент на топлопроводимост - 0,5 w/m2. Френски прозорци с интегриран обков и тройни, двукамерни стъклопакети с аргон, окачена фасада.

✅Зидария с керамични блокове и конструкция с високоякостни стомани и водоплътен бетон. Фундамент на сградата е изпълнен от водоплътен бетон с дебелина 1,15см, а плочите са с дебелина е 25см;

✅ Високотехнологични електрически асансьори на утвърден европейски производител и домофона уредба с видео подготовка. както и оптични кабели за високоскоростен интернет.

✅Стъклени парапети от двойно закалено структурно стъкло при тераси/балкони, монтирани посредством цялостни алуминиеви носещи подови профили, натурална алуминиева матова елоксация, от двойно закалено и удароустойчиво стъкло с дебелина на единия слой 8-10мм.

✅Декоративни елементи по фасадите - вентилируема фасадна облицовка от композитен панел BOND по тераси и каменна вата по хоризонталите.

✅Двойни подове на терасите.

✅Изложение преимуществено юг, изток или юг- запад, с възможност за гледка към парк “Дружба”.

✅Два достъпни входа от изток и запад и луксозно довършени, просторни входни фоайета и общи части.

✅Светли и удобни апартаменти – едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и пентхаус апартаменти. За всички има осигурени 4 типа гражи или паркоместа на 2 подземни нива с достъп от рампа и асансьори. Врати на Porta doors-блиндирани и пожароустойчиви, модерен цвят и дизайн светъл бетон.

За повече информация за  можете да посетите нашия сайт www.marmarley.com

За оглед, както и за персонална консултация, можете да посетите новия ни офис, находящ се непосредствено до новостроящата се Marmarley Home Park, на ул.“Мармарлийска“ 35-А, гр. Велико Търново.

Любезният ни  екип е готов да съдейства при избора на Вашата печеливша инвестиция или Вашия нов хармоничен дом.

!!!За всички клиенти, желаещи да закупят апартамент в Marmarley Home Park, имаме Коледна новина:

По случай настъпващите празници, обявяваме  от 20.11.2023г. до 31.12.2023г. промоции на ограничен брой свободни за продажба апартаменти, в зависимост от избраната схема на плащане. Цени на кв.м - от 1358€ с ДДС .

За повече информация можете да разгледате сайта на Marmarley Home Park – www.marmarley.bg, както и да пишете на имейл – [email protected], или да позвъните на телефон – 0888 223 444. В секция „Разпределение“ можете да откриете повече информация относно свободните апартаменти.

Очакваме Ви!


Ключови думи
Marmarley Home Park Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета