Сряда, 21 Фев 2024
            
Велико Търново Други

Във Велико Търново: Възстановяват частично движението през кръговото до Летния театър

  22.11.2023 09:23
Във Велико Търново: Възстановяват частично движението през кръговото до Летния театър

От днес – 22 ноември (след 11:00 ч.) частично ще бъде отворено кръстовището до Летния театър. Полагането на последния (износващ) асфалтов слой на кръговото е на финал.

За довършване на дейностите в частта на колелото то ще бъде затворено от 8:00 до 11:00 ч. След 11:00 ч. кръстовището ще бъде отворено в най-натовареното направление – от ул. "Христо Ботев" към Южния пътен възел и обратно. Възстановени ще бъдат и обичайните маршрути на градските автобуси №4, 5, 9, 13 и 70.

В направленията към Летния театър, улиците "Седми юли", "Цар Тодор Светослав" и "Марно поле" кръстовището остава затворено за полагане на износващ слой асфалт.

От 11:00 до 16:00ч. на 22 ноември за полагане на пътна маркировка частично и на етапи ще се затваря кръстовището на бул. "България" с улиците "Беляковско шосе", "Краков", "Полтава" и "Освобождение". Ще се пропускат градските автобуси. Водачите следва да следят сигнализацията и указанията на отговорните за сигнализацията служители.

За полагането на маркировката е нужна температура на асфалта над 5 градуса по Целзий, което налага извършването на дейностите в тази част на деня.


Ключови думи
кръгово Летен театър
Последни
Седмицата
Анкета