Четвъртък, 25 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

ГЕРБ закри кампанията в Долна Оряховица с увереност, че отново ще има кмет във втория град на общината

  26.10.2023 00:12
ГЕРБ закри кампанията в Долна Оряховица с увереност, че отново ще има кмет във втория град на общината

Почти всички кандидати за съветници и кметове на ГЕРБ се събраха в Долна Оряховица за последната предизборна среща във втория град на общината.

Със сигурност градът ще има нов кмет, а след като виждам вашата подкрепа, съм уверен, че този нов кмет ще е Атанас Минков, каза водачът на листата и кандидат за четвърти мандат като кмет на Общината инж. Добромир Добрев.

На сцената в НЧ „Христо Козлев 1883“ излязоха кандидатите за съветници, а домакинът – Атанас Минков, представи основните моменти в програмата си.

След 4 години Долна Оряховица трябва да има 100% канализация.

Проектите за реконструкция на централната градска част и парка, които се правят в момента, трябва да са реализирани.

Поетапно ще започне проектиране и подмяна на водопроводи, а след това и асфалтиране.

Бъдещият кмет планира да възстанови отводнителния канал на ул. „Вардар“.

Вече води разговори с фармацевтични вериги, за да отворят аптека в Долна Оряховица.

Искам да формираме доброволчески групи по квартали, които да помагат в поддържането на обществените пространства, сподели Минков.

Като човек силно свързан със спорта, образованието и културата, той гарантира своята подкрепа за съответните институции в града. В момента виждате една нова придобивка за читалището – сценично осветление, която правим с помощта на дарители, обясни Минков. Реализира се проект за ремонт на физкултурния салон на училището. А плановете на бъдещия кмет са и училището, и детската градина да станат модерни и привлекателни като обновените училища в общинския център.

Важното е кметът да е между хората и да има чувствителност за техните проблеми. Когато има диалог, могат да се направят повече неща. Атанас Минков е млад, енергичен, има план. Той има нашата подкрепа. Всички ние ще му помогнем в първите му стъпки като кмет, защото вярвам, че той ще получи вашата подкрепа и ще спечели предстоящите избори. А, ако изберете 7 и в трите бюлетини, ще ни дадете шанс за стабилност и развитие през следващите години, каза кандидатът за общински кмет Добромир Добрев. След което начерта своите приоритети, свързани с цялата община, но и конкретно с Долна Оряховица.

Своята подкрепа за Атанас Минков изрази и народният представител Димитър Николов. Наско е по спортному мотивиран. Човек, който милее за родното място. Долна Оряховица заслужава кмет като Атанас Минков. И нека в неделя, след като върнем часовника един час назад, да преместим Долна Оряховица 4 години напред с глас за №7, призова Николов.

Предизборната кампания в Долна Оряховица завърши с концерт, в който се включиха изпълнители от всички самодейни състави и школи в града, след което Атанас Колев подгря звездата на вечерта Симона Загорова. Двамата направиха голям концерт за радост на долнооряховчани, изпълнили залата на НЧ „Христо Козлев“.

Атанас Минков и кандидатите на ГЕРБ са с №7 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Атанас Минков ГЕРБ Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета