Сряда, 10 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Зейджан Селимова, кандидат за кмет на с. Върбица от коалиция „БСП за България и Левицата“: С искреност, откритост и честност ще работя за вашето благоденствие

  11.10.2023 16:56
Зейджан Селимова, кандидат за кмет на с. Върбица от коалиция „БСП за България и Левицата“: С искреност, откритост и честност ще работя за вашето благоденствие

„С искреност, откритост, честност и лице, обърнато към Вас, ще работя за вас и вашето благоденствие. Едно от нещата, които трябва да се случат е подобряване диалога между Общината и малките населени места. Искам в управлението на селото участие да вземат всички негови жители. За целта ще създадем Обществен съвет и в ежемесечните ни срещи ще обсъждаме възникналите проблеми и ще търсим начини за разрешаването им“. Това каза кандидатът за кмет на с. Върбица от коалиция „БСП за България и Левицата“ Зейджан Селимова на среща жители в Пенсионерския клуб. 

Сред другите й приоритети са ВиК мрежата, преасфалтиране на улиците, както и грижата за социално слабите и трудноподвижни хора в неравностойно положение. „Вие ще ми показвате посоката, а аз ще търся и градя пътеката, по която ще вървим и работим заедно“, допълни тя.

Един от проблемите, за които споделиха местните жители е свързан с читалището. През 2019 г. е направен ремонт на покрива му, но той все още пропуска вода при дъждовно време, заради което сградата става практически неизползваема. „Спомням си, че Общинският съвет гласува 32 000 лв. за ремонт. Да правиш ремонт на ремонта в Горна Оряховица е  обичайна практика за ГЕРБ." Това заяви  Огнян Стоянов, кандидатът за кмет на  коалиция „БСП за България и Левицата, който  присъства на срещата. Той пое ангажимент пред жителите на с. Върбица, че ако бъде избран за кмет във всяко едно населено място да се отремонтира по един обект годишно.  

„Площадът на центъра е лицето на  селото. Там ежегодно се провежда Празник на дрипавата баница, а във форума догодина се очертава да има и международно участие. Няма да е приятно ако някой от гостите си изкълчи глезена на тези неравности, докато се извива хорото. Дори да не се изпълни някакъв грандиозен, скъп проект, наложително ще е да има поне текущ ремонт -  допълни Огнян Стоянов.
На срещата присъстваха  и кандидатите за общински съветници Марин Богомилов и Емилия Иванова. Сред гостите бяха и кандидатите за кметове на гр. Долна Оряховица и с.Писарево Николай Чергиланов и Петко Петков, както и Галя Стефанова кандидат за кмет на с. Горски Долен Тръмбеш.

Местна коалиция „БСП за България и Левицата” и нейните кандидати за кметове са с №68.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Върбица БСП за България и Левицата
Последни
Седмицата
Анкета