Неделя, 07 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Николай Рашков в Долна Оряховица: С номер 16 изберете екипа, който ще започне да преобразява общината

  08.10.2023 09:24
Николай Рашков в Долна Оряховица: С номер 16 изберете екипа, който ще започне да преобразява общината

Ваучери за закупуването на нови заглавия и увеличаване книжния фонд на читалищната библиотеката в Долна Оряховица осигури Николай Рашков. Кандидатът за кмет на общината лично занесе за библиотеката и издание на "Черният обелиск" от Ерих Мария Ремарк – любим роман от юношеството му, разказващ за човешкия дух и силата на обществото, което е оставено да се справя само.

Николай Рашков посети местното  Читалище "Христо Козлев-1883", заедно с Тихомир Цонев – кандидат-кмет на Долна Оряховица, когото жителите могат да изберат с номер 16 в бюлетината. 33-годишният Тихомир Цонев е строителен предприемач, с над десет годишен опит в бранша, а също в градинарството и животновъдството. Той е активен доброволец в местни инициативи и благотворителни кампании. Един от учредителите на Футболен клуб „Долна Оряховица“ е, както и бивш футболист в него.

Пред Николай Рашков и Тихомир Цонев, управата на читалището описа участието на досегашната местна власт с една дума: „Незаинтересованост“. Така от дълго време и просторният салон остава празен, споделиха работещите в Читалището. Пред посетителите, те признаха, че отдавна се нуждаят от цветна копирна машина, за да печатат афиши и брошури, свързани с дейността на читалището. Такова дарение ще бъде направено от кандидатите с номер 16, след като читалищните дейци уточнят нужния модел и параметри, стана ясно по време на срещата.

Младият, мотивиран и компетентнен Тихомир Цонев е надежда за културната институция, но и за цялото населено място, което има нужда от повече внимание, инициативност и грижа, категоричен бе Рашков.

Той призова жителите на общината да изберат номер 16 в бюлетината за общински кмет, общински съветници и кмет на населеното си място. С такъв управленски екип общината бързо ще започне да се преобразява, заяви кандидат-кметът на Горна Оряховица Николай Рашков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Николай Рашков Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета