Сряда, 03 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Огнян Стоянов представи своята програма в Долна Оряховица

  04.10.2023 15:26
Огнян Стоянов представи своята програма в Долна Оряховица

Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица от коалиция „БСП за България и Левицата“ Огнян Стоянов проведе среща в Пенсионерския клуб в град Долна Оряховица. Той представи кандидата за кмет на града Николай Чергиланов и кандидата за общински съветник Станимир Първанов, родом от там.

Те бяха в обкръжението на инж. Павлинка Николова, инж. Емилия Иванова и Марин Богомилов, кандидати от листата на коалиция „БСП за България и Левицата“ за Горна Оряховица.

„Избрахме подхода да се обединим. Единствената реална коалиция, която се създаде в Горна Оряховица. Достатъчно се делим в обществото. Проблемите нямат цвят, хората искат проблемите им да бъдат решавани. Затова и в нашето лого присъства думата заедно – „Да спасим Горна Оряховица заедно“. Спираме с разделителните линии и ще работим в името на нашата община“, заяви Стоянов. Той подчерта и проблемите в градчето, които е време да бъдат решени навреме – неподдържаният стадион, недоброто сметопочистване, чрез създаване на общинско предприятие - Комунално битово стопанство, бездомните кучета, поддръжката на осветлението, липсата на редовен транспорт и пътната инфраструктура.

Според присъстващите, сред най-належащата услуга е нуждата от аптека в Долна Оряховица. Стоянов им поясни, че може да се предостави на частна фирма помещение и след ремонт, да се поканят хора, които да се опитат да направят дрогерия. Или може да се постави апарат с най-необходимите лекарства. 

Сред другите политики на коалицията и кандидатът за кмет на община Горна Оряховица Огнян Стоянов е създаване на временни депа за съхранение на строителни и растителни отпадъци, и образованието с цел осигуряване на подходящи кадри за бизнеса.


Ключови думи
БСП за България и Ревицата Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета