Събота, 30 Дек 2023
            
Павликени Спорт

ОУ „Св. Климент Охридски“ в Павликени отбеляза Европейския ден на спорта

  30.09.2023 13:15
ОУ „Св. Климент Охридски“ в Павликени отбеляза Европейския ден на спорта

На 29.09.2023г. в ОУ „ Св. Кл. Охридски“ –гр. Павликени се проведе спортен празник във връзка с Европейски ден на спорта.  Специален гост на мероприятието беше един от златните футболисти на България- Бончо Генчев, който поздрави всички ученици и ги мотивира да бъдат активни както в спорта, така и във всяко друго начинание.

Денят мина под мотото „Спортуваме, действаме, променяме“. Включиха се всички ученици, учители и родители.  Бяха организирани разнообразни дейности и спортове- волейбол, футбол, баскетбол, зумба, табата, щафетни игри,  федербал, дърпане с въже, народни танци и много други. Родителите не бяха просто гости или публика, а активни участници в игрите- редом с учители и ученици.

Беше ден на спортна активност, на позитивни емоции и много забавление. Учениците получиха грамоти, лично подписани от футболиста Бончо Генчев, а също и футболни топки - подарък от госта.

Подаръкът на  училището към госта беше спортна свирка, с която да свири началото на футболния мач и сувенири, които символизират училището и родния край.

Ръководството на ОУ „ Св. Кл. Охридски“ изказва благодарност на всички родители, които се включиха в спортните игри и на специалния ни гост- Бончо Генчев  и обещава да продължи да насърчава учениците към активност в спорта и в живота като цяло!


Ключови думи
Павликени Европейски ден на спорта
Последни
Седмицата
Анкета