Петък, 22 Дек 2023
            
Павликени Политика

Инж. Емануил Манолов: Да пазим и уважаваме нашата самостоятелност, да строим устойчиво бъдеще и да бъдем обединени в обичта си към родината

  22.09.2023 10:08
Инж. Емануил Манолов: Да пазим и уважаваме нашата самостоятелност, да строим устойчиво бъдеще и да бъдем обединени в обичта си към родината

Уважаеми жители на област Велико Търново,

Уважаеми жители на община Павликени,

С национална гордост и смирение са изпълнени сърцата ни в Деня на Независимостта. Този ден е символ на непримиримостта и решителността на българския народ да държи здраво връзката с корените си и да брани своята свободата.

Независимостта на България е постигната заради дипломатическите умения, далновидността и мъдростта на тогавашните първенци на народа. Нека и днес да даваме предимство на способните, на мъдрите; да подкрепяме талантливите; да избираме честно и с поглед към бъдещето. Нека не забравяме мъдростта и уменията на нашите предци, от които сме наследили важни уроци за преодоляване на трудностите и постигане на по-добро бъдеще.

Нека този празничен ден ни напомня, че свободата и независимостта са ценности, за които си струва да се борим всеки ден. Да пазим и уважаваме нашата самостоятелност, да строим устойчиво бъдеще и да бъдем обединени в обичта си към родината.

Ние носим отговорността да съхраняваме и укрепваме националния ни дух и култура.

Честит празник, България!

Инж. Емануил Манолов

Кмет на община Павликени

 

 


Ключови думи
Павликени Независимост Емануил Манолов
Последни
Седмицата
Анкета