Понеделник, 09 Oct 2023
            
Горна Оряховица Общество

Величествено съчетание на музика и атмосфера представя спектакълът „Империята на мюзикъла” в Летния театър в Горна Оряховица

  10.07.2023 10:49
Величествено съчетание на музика и атмосфера представя спектакълът „Империята на мюзикъла” в Летния театър в Горна Оряховица

Откъси от най-популярните по световните сцени мюзикъли в изпълнение на солисти, оркестър и балет на Русенската опера със специални гости – вокалите на „Кикимора” и VIVALDI METAL PROJECT обещават да превърнат спектакъла „Империята на музиката” в музикално събитие №1 това лято в обновения Летен театър в Горна Оряховица.

26 юли, сряда, 21.00 часа, Летен театър – Горна Оряховица - едно величествено съчетание от музика и запленяваща атмосфера, които никога няма да забравите, обещават организаторите.

След два напълно разпродадени концерта в Русе, Държавна опера – Русе ще представи концерт - спектакъла „ИМПЕРИЯТА НА МЮЗИКЪЛА“ на сцената на най-новия и най-красив Летен театър в България - този в Горна Оряховица.

В програмата са включени арии и дуети от редица световноизвестни произведения – „Кабаре“, „Фантомът на Операта“, „Моята прекрасна лейди“, „Цигулар на покрива“ „Чикаго“, „Мамма миа“, „Исус Христос суперзвезда“ и други.

Публиката ще чуе вдъхновените изпълнения на специалните гости: Никола Здравков - полуфиналист от „Гласът на България” и вокал на рок група „Кикимора”, както и на Цена Коев - вокал на VIVALDI METAL PROJECT. Заедно с тях на сцената ще се представят солистите от Държавна опера – Русе Нели Петкова, Преслава Великова, Кремена Ганчева, Стилян Цветков, Пламен Бейков, Стоян Стоянджов, Александър Баранов. И всичко това –  в съчетание с блестящите изпълнения на балетната трупа на Държавна опера – Русе.

Диригент и режисьор-постановчик на вълнуващото събитие е младият и супер атрактивен главен диригент на Русенската опера Димитър Косев.

„ИМПЕРИЯТА НА МЮЗИКЪЛА“ ще ни върне в отминали епохи, по които често копнеем с умиление.  Познатите мелодии ще се настанят уютно в душите ни и с брилянтните изпълнения на артистите на Русенската опера ще останат завинаги в нас.

Билети на касата на НЧ „Напредък 1869”, тел. 0886 436 456.


Ключови думи
Империята на мюзикъла Летен театър Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати