Събота, 07 Oct 2023
            
Велико Търново Култура

От Национален фонд „Култура“ представят предстоящите грантови схеми по Плана за възстановяване и устойчивост

  08.07.2023 07:43
От Национален фонд „Култура“ представят предстоящите грантови схеми по Плана за възстановяване и устойчивост

На 8 юли (събота) от 10:00 до 12:00 ч. в ТаМ на ул. „Велчо Джамджията“ 16 във Велико Търново ще се проведе информационна среща, в която представители на Национален фонд „Култура“ ще представят предстоящите грантови схеми по Плана за възстановяване и устойчивост (Проект 42). По време на срещата ще се обсъдят цели, обхват, допустимост и финансови параметри на програмите. Те са в напреднал етап на разработване и предстои тяхното публикуване за обществено обсъждане.

Целта на срещата е да се осигури прозрачност при изпълнението на Проект 42 и да се проведе конструктивен диалог със заинтересованите страни. По този начин Фондът се стреми да получи по-непосредствена обратна връзка от творците, за да прецизира формàта на финансовото подпомагане.

Срещата е насочена към частни, държавни, общински културни организации (вкл. ЕТ). Подходяща е за хора и организации, които работят в областта на културата, артисти и творчески колективи, народни читалища, културни оператори и др.

Срещата е с предварително записване тук: https://forms.gle/5HPTq67Y6MezvvtLA

На сайта на Национален фонд „Култура“ може да прегледате публикуваната досега информация за Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ):

 Информационна кампания за ПВУ и НФК: https://ncf.bg/bg/novini/pvu-i-nfk-podrobna-informaci-ja/331

Често задавани въпроси за ПВУ и НФК: https://ncf.bg/…/nov…/pvu-i-nfk-ch-esto-zadavani-vyprosi/332

 Сн. организатори/ ТаМ


Ключови думи
ТаМ фонд Култура
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати