Понеделник, 28 Авг 2023
            
Горна Оряховица Общество

С 4-часов купон завърши празникът на Горна Оряховица

  29.05.2023 23:38
С 4-часов купон завърши празникът на Горна Оряховица

Четири часа без десетина минути продължи заключителната част на Празник 2023 в Горна Оряховица. В 19 часа на сцената се качиха талантите на Аделина Колева от „Оренда“ и „Графити“, а в 22:50 прозвучаха последните акорди от пиро-музикалния спектакъл, с който се сложи точка на продължилия дни наред празничен маратон.

Две мечтани от тийнейджърите топ звезди – Боро Първи и „Молеца“ взривиха най-младата публика. След тях Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ разходиха феновете си през годините с хитовете, пускани в продължение на четвърт век.

По традиция кметът инж. Добромир Добрев обяви края на празничните прояви, отброявайки заедно с пълния площад последните десет секунди преди да избликне светлинното пиршество от покрива на Общината. След края му имаше призиви „Още, още“, както и след музикалните изпълнители.

Празничното настроение в Горна Оряховица минава на пауза за десетина дни. За да избухне отново на 9 юни с поредното издание на Празника на суджука. Там музикалният асортимент е различен, но отново ще има от най-доброто за съответния жанр.


Ключови думи
празник Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати