Петък, 11 Авг 2023
            
Горна Оряховица Други

С маскен бал и послания в рима изпратиха Випуск 2023 в СУ „Вичо Грънчаров”

  12.05.2023 16:22
С маскен бал и послания в рима изпратиха Випуск 2023 в СУ „Вичо Грънчаров”

Специално парти с маски подготвиха единадесетокласниците на СУ „Вичо Грънчаров” за абитуриентите на училището. Раздялата на Випуск 2023 с ученическия живот стана в Зала 1 на Общината и всички 12-класници бяха посрещнати с хляб и сол, но и с домино. Кметът инж. Добромир Добрев приветства зрелостниците, обръщайки се първо към техните учители и родители. „Без вас те нямаше да израснат умни, способни и добри хора, обърна се той към възрастните. Борете се и успявайте и не забравяйте първите учители и първите приятели”, пожела Добрев на 23 момчета и момичета от 12 „а” клас, които пристъпват към живота на зрелите мъже и жени.

„Радост и тъга се смесват в този ден. Ние се гордеем с всички ви и винаги ще бъдем до вас. Идвайте със своите радости и проблеми. Обичаме ви”, обърна се към своите възпитаници директорът на училището Нели Атанасова.

Класният на абитуриентите Красимир Александров беше приготвил своето прощално слово в стихове, както подобава на учител по литература. На финала обаче и младежите му отговориха в рима. „Добре съм ги научил”, разчувства се преподавателят.

Приветствията всъщност заеха съвсем малка част от програмата, направена от по-малките ученици. Останалото си беше истинско весело парти с музикални поздрави от училищни таланти, много скечове и награди с намигване за всеки един от абитуриентите.

Кулминацията беше коронацията на новите Крал и Кралица на випуска. Короните получиха Християн Йорданов и Десислава Тусчиева, а им ги връчи Мис Випуск 2022.

Последните награди бяха за седемте момчета и момичета от випуска, които основаха първия в областта гвардейски отряд – този на СУ „Вичо Грънчаров”.


Ключови думи
СУ "Вичо Грънчаров" абитуриенти
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати