Събота, 05 Авг 2023
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо“ победи с 5:0 „Ювентус 95“, именикът Георги Колев отпразнува с два гола

  06.05.2023 20:52
„Локо“ победи с 5:0 „Ювентус 95“, именикът Георги Колев отпразнува с два гола

„Локомотив“ победи с 5:0 „Ювентус“ от Малчика и вече е на второ място във временното класиране. Два гола за победата вкара именикът днес Георги Колев, който вече има 25 попадения за първенството и категорично води в класацията на стрелците.

Ивайло Велчев откри резултата в 22-та минута след центриране на Явор Генчев от фаул. 15 минути по-късно Янислав Цачев удвои и при 2:0 завърши първото полувреме.

Георги Колев отбеляза първия си гол и трети за отбора си в този мач в 60-та минута. В 75-та минута Ивайло Тодоров покачи на 4:0, след като беше най-съобразителен в меле пред вратата на гостите. Крайното 5:0 оформи Георги Колев, асистиран от Димитър Байдаков.

В същото време „Бдин“ спечели дербито за върха срещу „Вихър“ (Славяново) с 2:0. Вчера „Локо“ (Мездра) загуби у дома от „Севлиево“  с 1:3.

Така видинчани изглеждат сигурни на първото място с 64 точки. На второ място излиза горнооряховският „Локомотив“ с 57, но и с мач по-малко от останалите претенденти. „Вихър“ и „Локомотив“ (Мездра) делят трето и четвърто с 56 точки.

До края на първенството остават четири кръга, но „Локо“ има и отложен мач с „Етър 2“. В следващия кръг, който ще се играе на 13 май, горнооряховските железничари гостуват на третия отзад напред в класирането - „Боруна“ в Царева ливада.


Ключови думи
Локомотив Ювентус Северозападна трета лига
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати